Lidija By 

5 IDEJA ZA NAJ ZG BADNJAK


Brvnara u šumi u Gorskom kotaru. Vani lagano lepršaju divovske snježne pahuljice, izlazim u dvorište zatrpano snijegom, dah mi se ledi na minus 15, uzimam cjepanicu koju ću ubaciti u kamin. Vatra pucketa, a negdje vani u daljini čuju se božićne pjesme. Bor svjetluca, uvlačim se pod dekicu i čekam… iznenadan posjet, drago društvo ili sam zadovoljna baš ovako sama s knjigom u ruci.

Tako ja zamišljam Božić. A vi?

Hahaha… realnost je uvijek malo drugačija. Južina, vani sunce prži na 15-tak stupnjeva, radijatori se nevoljko protežu, a dekica mi nije potrebna dok gledam hrvatsku političku sapunicu na telki. Možda bolje neka žestica da se primirim. Aaaaa, neee!

Evo 5 odličnih ideja kako neću/nećete dopustiti suncu, Grinču i Boži Petrovu da mi/vam ukradu Badnjak i Božić! Razmazite se – zaslužili ste!

Kavica s nogu!

Na Europskom trgu na štandu Marlene možete uživati u finoj ukusnoj kavici uz dodatak raznih likera i sirupa. Isprobali smo lješnjak i kokos. Finoooo!

Pjenušac i zalogajčići!

Odšećite do Dežman bara na Christmas Morning Bubble Beats. Za jutarnje druženje na Badnjak pripremili su zimske koktele, pjenušce i Louis Barthelemy šampanjac na čaše uz fine zalogaje. I glazbene poslastice DJ Hrwoa. Četvrtak 24.12. od 10h.

Last minute shopping!

Još vam nedostaje nekih darova ili dekoracije za Božić? Prošećite stotinjak metara prema Trgu do Butlersa u Ilici i tamo ćete naći: kuglice za bor u obliku hamburgera, predivne lampe u obliku zvijezda, bijeli bor, svijećnjake i još mnogo toga.

Topla čokolada – s votkom!

Bili smo na otvaranju Moskve u Kurelčevoj i odlično smo se proveli. Vi se odšećite do Moskva kućice na najbolju bijelu toplu čokoladu s votkom. Zagrijat će sva srca i duše. Ne pretjerujte! Jedna šalica bit će dovoljna!

Klizanje pa fritule

Na Ledenom parku na Tomislavcu čeka vas najbolji led i najbolja zabava u obliku klizanja. Slobodno probudite Sandu Dubravčić u sebi. Treba sve ove gore kalorije potrošiti… i napraviti mjesta za nove. Prošećite se do sljedeće ZG adventske destinacije – do Zrinjevca. I tamo potražite štand Bar45 gdje možete pojesti fineeeee fritule.

Foto: Lidija Šeatović za MLZ, arhiva MLZ

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

Cover2
BEČ: 10 MJESTA ZA NAJBOLJU FOTKU U GRADU
May 14, 2019
CC1
Kavu s mlijekom i mačku, molim vas!
October 15, 2017
IMG_9029
NA KORAK DO MICHELINOVE ZVJEZDICE
June 15, 2017
MMia
SAY CHEESE!
June 08, 2017
Processed with VSCO with a5 preset
BO BO BOTANIČAR!
April 24, 2017
IMG_20170314_135513
KAKO DA NE
April 22, 2017
IMG_2530
MASAŽE INSPIRIRANE ZAGREBOM
March 22, 2017
sbf_9478_145055
SAMOBORSKI FAŠNIK – Završetak u velikom stilu
March 03, 2017
25.02.2017., Zagreb - Humanitarni maskenbal Arena centar pod maskama.
Photo: Borna Filic/PIXSELL
FINALE ZA ČISTU DESETKU
March 01, 2017

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.