My Little Zagreb By 

KLIZALIŠTE BY ŽUTI MAČAK


Laskava titula najbolje adventske i božićne destinacije u Europi u prošloj godini pokazuje da sve veći broj turista odabire Zagreb kao svoje adventsko odredište. Da se možemo nadati jednako uspješnoj, ako ne i boljoj adventskoj reprizi, potvrđuju mnogobrojna događanja koja se mogu doživjeti doslovno na svakom koraku. Jedno takvo mjesto je i Adventsko klizalište by Žuti Mačak koje je svečanim otvorenjem u nedjelju, 27. studenoga, ispred glavnog ulaza u Arena centar pokazalo kako za blagdansku čaroliju vrijedi proširiti svoje vidike i izvan središta Zagreba.

zuti-macak-sa-sarolikom-ekipom-na-otvorenju-klizalista

Rasplesane maskote, klizačice iz Skating kluba LEDA, fotografiranje i disko na ledu, prigodni facepainting te figure od balona samo su neki od sadržaja koji su izazvali interes ljubitelja zimskih radosti. A sve to je pratio prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

maskote-s-klizacima-skating-kluba-leda
mlade-nade-skating-kluba-leda

Adventskom klizalištu by Žuti Mačak nisu odoljeli niti poznati novinar Robert Zuber i glumac Ranko Zidarić koji nije propustio povesti i ženski dio ekipe, suprugu Ivanu i kćerkicu Zoru.

“Ovo je zaista sjajna stvar za djecu jer ih potiče na kretanje i usvajanje zdravih navika. Koliko god to zvučalo jednostavno, u današnje doba kada jurcamo za vremenom, to zna biti vrlo kompliciran pothvat. Ovo klizalište je pravi sadržaj koji našoj djeci treba i toplo preporučujem svima da ga posjete”, komentirao je Ranko Zidarić.

“Super mi je što sam bio u prilici vidjeti otvoranje ovog klizališta. Uvijek podržavam ovakva događanja i mislim da je dobro što klinci imaju kvalitetan izbor ne samo u centru grada. Nužnost za odlazak u shopping centar je tu, pa onda već kada je to izlet koji teško možemo zaobići, dobro je da i tada možemo uživati u zimskim radostima s našim mališanima”, dodao je Robert Zuber.

glumac-ranko-zidaric-s-kcerkicom-zorom
novinar-robert-zuber-s-klaunom-balonkom

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište by Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najljepšeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na www.zutimacak.hr

powered by: Drimia

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

IMG_7181
Božić kod zločeste mame
December 04, 2017
CC1
Kavu s mlijekom i mačku, molim vas!
October 15, 2017
IMG_9029
NA KORAK DO MICHELINOVE ZVJEZDICE
June 15, 2017
MMia
SAY CHEESE!
June 08, 2017
Puklavec2
JEDI, MOLI, VOLI… I MALO PIJ!
May 14, 2017
Processed with VSCO with a5 preset
BO BO BOTANIČAR!
April 24, 2017
IMG_20170314_135513
KAKO DA NE
April 22, 2017
IMG_2530
MASAŽE INSPIRIRANE ZAGREBOM
March 22, 2017
sbf_9478_145055
SAMOBORSKI FAŠNIK – Završetak u velikom stilu
March 03, 2017

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.