Ana Lucin By 

LADIES SUBOTE


optika1

Moram priznati da mi kupovina dioptrijskih okvira baš i ne ulazi u omiljenu vrstu shoppinga, ako takva vrsta u mom slučaju uopće postoji. Nekad davno mislila sam da nema većeg napora od biranja odgovarajuće odjeće ili cipela, ali već godinama znam da ima i da je u pitanju biranje dioptrijskih naočala. Istina je da su proteklih godina postale nezaobilazan dio modnih trendova, no u mom je slučaju ujedno riječ o predmetu od sigurnosne važnosti.

dioptrijske

Bez naočala se uredno zabijam u stupove, a uz to povremeno pozdravljam potpuno nepoznate ljude u gradu. I što god mislili o tome, nisam jedina s patničkim odrazom lica u ogledalu neke optike, u trenucima dok baš nikako ne mogu odlučiti kakav mi model potpuno odgovara. To znam jer vas u optici dobro vidim. (Ako ikad igdje imam dobru dioptriju, onda je to tamo). Problem sa naočalama, kažu znalci, a i oni koji ih nose dobro znaju, leži u tome da moraju zadovoljiti niz kriterija da bi ispunile svoju svrhu. To znači da vam možda neće odgovarati ni onaj model za kojeg ste bili uvjereni da će vam savršeno pristajati.

nanut_Fotor_Collage

Zato potpisujem svaku ideju koja će kontroliranje dioptrije i biranje okvira učini malo zanimljivijim i glamuroznijim. Ne znam kako se nitko toga nije ranije sjetio, ali Optika Šarić prošle je subote prezentirala svoj novi projekt – Ladies subote, jedinstveni koncept kupovine namijenjen isključivo ženama. Otišli su toliko daleko da subotom uklanjaju sve muške okvire iz optike.

cure

Naše poznate sugrađanke Lana Barić, Ivana Brkljačić, Ana Konjuh i sestre Nanut, kontrolirale su dioptriju i birale naočale iz novih, ekskluzivnih kolekcija, u atmosferi kakva i priliči zvijezdama. Stvar je u tome da od iduće subote jednak tretman očekuje i sve ostale žene koje navrate u optiku. Osim posebnih ponuda, nudi se piće dobrodošlice, a nakon kupnje daruju besplatno šminkanje od strane profesionalne vizažistice, ili vrijedan poklon. Ovu subotu tako, uz kupnju Thiery Mugler okvira sa Seiko naočalnim lećama, poklanjaju prekrasan Thiery Mugler sat. Zvuči dobro pa nakon kave na subotnjoj špici, u narednim tjednima svakako vrijedi škicnuti ponudu u Tkalči. Možda biranje dioptrijskih okvira i ne mora biti tako naporno.

Fotografije: press Optika Šarić

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

MA2016_24_0018 rec
LET’S TALK ABOUT BEAUTY
May 28, 2017
Puklavec2
JEDI, MOLI, VOLI… I MALO PIJ!
May 14, 2017
Processed with VSCO with a5 preset
BO BO BOTANIČAR!
April 24, 2017
sbf_9478_145055
SAMOBORSKI FAŠNIK – Završetak u velikom stilu
March 03, 2017
25.02.2017., Zagreb - Humanitarni maskenbal Arena centar pod maskama.
Photo: Borna Filic/PIXSELL
FINALE ZA ČISTU DESETKU
March 01, 2017
sbf_5880_145044
PRINC SAMOBORSKI FAŠNIK I PRINCEZA KRAFNA
February 27, 2017
sbf_0949_103434
BEDAKI NORIJU SVAKI DAN, A PAMETNI SAMO NA FAŠNIK
February 25, 2017
30
FAŠNIK U ARENI UZ ZABAVU I HUMAN(ITARN)OST!
February 24, 2017
28
FAŠNIČKA REPUBLIKA ARENA
February 23, 2017

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.