Pratite nas

Zatvori
20151016575866343

Hello world!

Kako ide ona izreka? Ne postoji druga šansa za prvi dojam. Pa, krenimo…!

Moje ime je Lidija Šeatović. Živim u Zagrebu. U sretnom sam braku, imam dva divna sina i posao koji obožavam. Svoj sam životni poziv otkrila u najljepšim godinama za jednu ženu… očigledno ne prekasno! Uređujem jedan kultni časopis za tinejdžere, no nedostaje mi malo više generacijske komunikacije. Da me ne biste krivo shvatili, obožavam svoju mladu publiku. Oni me drže vječno mladom, no potreba da nešto piskaram i pravim se važna i među svojim kompićima – jača je od mene.

Nakon diplome koju sam stekla na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, sudbina me bacila (psttt!… sama sam je izazvala) u izdavačku branšu iz koje dosada nisam uspjela (željela) pobjeći. Ljubav između mene i riječi baš i nije bila ona na prvi pogled, no prijateljstvo je ubrzo preraslo u pravu ljubav, pa onda i u strast. Nakon marketinških pozicija bezglavo sam se bacila u novinarske i uredničke vode, i plivam nekako.

Ideja o blogu već mi se dugo mota po glavi. Štreberski sam proučila kako to izgleda kod nas i u bijelom svijetu i… odluka je pala. Zbrojila sam neke svoje mane i prednosti i odlučila da će to biti blog o (ne samo mom) životu u mom gradu. O svemu onome što me zanima i što mislim da bi i drugima bilo zanimljivo, bez obzira iz kojeg su dijela zemaljske kugle. Uz pomoć svojih dragih suradnica (za sada… bit će nadam se i suradniKA!!!) bit će ovo mjesto na kojem ćete naći temice o osobnim i životnim stilovima mojih sugrađana, o zanimljivim mjestima, događajima, stvarima i ljudima, o svemu što čini dio života jednoga grada i njegovih stanovnika.

Pokušat ću dočarati svoj grad i život u njemu svima onima koji ga žele doći posjetiti, ali i samim Zagrepčanima koji su možda zaboravili kako je lijep grad u kojem žive.Nadam se da ću uspjeti, a najveća pomoć (i nagrada) bit će ako me budete pratili, dijelili (s drugima), kritizirali, hvalili, komentirali… Tako ću postati samo bolja. Naravno, nemojte me baš previše kritizirati. :-))))

Dobrodošli!!!