My Little Zagreb By 

Na frizuru po dozu umjetnosti


Studio Etra, koji je ovih dana proslavio deset godina svog postojanja, od samih početaka teži suradnji s različitim umjetnicima. Tako su dosada u studiju izlagali kiparica Iva Mihanović, akademski slikar Krunoslav Stojanovski, dizajnerica nakita Irena Kaštela, svjetioničar Ivan Bulić Ičo i fotografkinja Mare Milin.

Uvijek korak isprijed i neprestano u potrazi za nečim novim, Petra Granić Glowatzky, kreativna direktorica studija, osmislila je novi projek pod nazivom HeART Hair. Cijele ove godine studio će, kao izložbeni prostor, biti platforma za radove četvoro umjetnika. Kroz tri mjeseca izlaganja, prihod od jedne prodane slike ide u humanitarne svrhe. Projekt je započeo s akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Brajić koja je nedavno objavila i svoj prvi roman, naravno rado čitan i u – Etri. Tisja kaže da inspiraciju za svoj rad crpi iz svakodnevnice, iz malih sitnica koje život znače. Za projekt HeART Hair ima samo riječi hvale budući joj je veliko zadovoljstvo sudjelovati u akcijama humanitarnog karaktera.

IMG_3631

Tako je, u ovo blagdansko vrijeme i na originalan način, studio Etra započeo jednu lijepu human(itarn)u priču u kojoj se isprepliću razne estetike.

“Oduvijek sam na svoju struku gledala jako kreativno, tako sam se i predala svome radu. A kako sam cijeli  život okružena divnim umjetnicima, ova lijepa humana avantura jednostavno se dogodila. Željela sam poduprijeti njihov rad te smo odlučili da zajedno učinimo lijepu gestu. Jako me veseli projekt HeART Hair i hvala mojim dugogodišnjim muzama što su ga s veseljem podržale”, zaključuje Petra.

IMG_3629

Petra sa svojim muzama/ Lana Baric, Iva Mihalic, Judita Franković, Anja Matković

 

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

MA2016_24_0018 rec
LET’S TALK ABOUT BEAUTY
May 28, 2017
IMG_2530
MASAŽE INSPIRIRANE ZAGREBOM
March 22, 2017
IMG_3582 - Copy
SNAGA VOLJE
February 18, 2017
cover
JEDI, MOLI, VOLI… # VOL. 3
January 02, 2017
london1
FRIZURA, KULTURA I JEDNO PUTOVANJE
December 08, 2016
foreo3
NOVI STANOVNIK MOGA GRADA
November 14, 2016
salon2_fotor
IT’S SHOWTIME!
September 24, 2016
Mandala5
Vjesnici proljeća u Mandali
April 20, 2016
Yuya1
Zagreb bi mogao biti moj dom
April 11, 2016

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.