Lidija By 

BO BO BOTANIČAR!


Okušani recept za zabavnu i ispunjenu nedjelju!
Vrlo jednostavan! A okus fantastičan!
Processed with VSCO with a5 preset

Lagano umutite drvenom kuhačom jedno cool mjesto u gradu, nedavno otvoreno (koje su svi ZG Instagrameri, koji imalo drže do sebe, već posjetili i ovjekovječili) – Café Botaničar, na Marulićevom. Dodate dvije talentirane djevojke – Bojanu iz beogradskog Re:Art Concepta i Editu, vlasnicu bloga Kuživancija (čije recepte dnevno gutam, i teoretski i praktično), finu zdravu klopicu i prstohvat vedrih i simpatičnih ljudi koje sam strela uživo, prvi puta (Ivana i Barbara) – i rezultat je sjajan. Za prste polizat!

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Bojana i Edita predstavljale su zajednički koncept: Evergreen Adriatic Forest! (Više pročitajte OVDJE!)

Čisti dokaz da talent i kreativnost ne poznaju baš nikakve granice. Došla sam nešto kasnije, a čveng sam dogovorila s imenjakinjom Lidijom s bloga Lili Halo Decoration (kliknite OVDJE ⇒obožavam njezin blog♥). I vrlo se brzo pokazalo da nismo samo imenjakinje, nego i srodne duše. Znate, ono… kad sretnete ljude s kojima imate toliko tema kao da se poznate oduvijek. I ne zatvarate usta – što zbog priče, što zbog Editine torte koja je naprosto čisti mljac. A pri tome zdrava, veganska varijanta!

Processed with VSCO with a5 preset

Ručno rađena keramika made by Bojana toliko je slatka i neodoljiva da sam na odlasku morala kupiti još jedan, neznamkojiporedu, ovaj puta rozi keramički tanjurić… na opće veselje mojih ukućana koji kroz kuhinju više ne mogu prolaziti od tanjurića, šalica i ostalog posuđa (a koje nam naravno sve treba:-)!)

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Fina klopica, odlično društvo, ugodan ambijent, predivni cvjetni aranžmani (bravo Pixy with Love)… kao što kaže Lidija My Kinda Day.:-)

Tko bi doma? Zapravo, odlučile smo na odlasku, opraštajući se od Bojane, da ne idemo doma, nego u Begeš. Dogovor je pao. Bojana će organizirati jednu radionicu keramike, samo za nas u Beogradu. Budući se sušenje keramike čeka cc 4-5 dana, morat ćemo toliko dugo ostati u Beogradu!!! I joooooj, što ćemo raditi toliko dugo tamo???

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Fotografije: Lidija Tomas Matijević by lilihalodecoration

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

Bg ulice_
SLASTAN PUT U BEOGRAD
June 17, 2018
Collage_11
BOLJA JA!? – MOGUĆE JE
December 13, 2017
Cover12
Dva puta – s boka!
November 12, 2017
CC1
Kavu s mlijekom i mačku, molim vas!
October 15, 2017
IMG_9029
NA KORAK DO MICHELINOVE ZVJEZDICE
June 15, 2017
MMia
SAY CHEESE!
June 08, 2017
Puklavec2
JEDI, MOLI, VOLI… I MALO PIJ!
May 14, 2017
IMG_20170314_135513
KAKO DA NE
April 22, 2017
IMG_2530
MASAŽE INSPIRIRANE ZAGREBOM
March 22, 2017

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.