My Little Zagreb By 

FAŠNIK U ARENI UZ ZABAVU I HUMAN(ITARN)OST!


Znate gdje ste ove subote? Mi znamo – u najraskošnijem i najzabavnijem shopping centru u Hrvatskoj, Arena centru.

Ok, da budemo baš posve iskrene, mi smo tamo uglavnom svakog vikenda jer uvijek postoji nešto što baš “moramo” kupiti, obaviti, samo škicnuti ili spojiti ugodno s korisnim pa pogledati najnoviji film u Cinestaru ili samo skrnuti capuccino s curkama.

Ovog se vikenda, kao što smo pisale u Areni održava poseban, hvalevrijedan event:

Fašnička zabava pod maskama s humanitarnim karakterom!

30

Tko je pozvan? Djevojčice i dječaci, klinci i klinceze, Batmani, Supermani, žapci, prinčevi, princeze, vile, vještice i naravno, vi, njihovi roditelji, bake, djedovi, prijatelji…

Zašto? Očekuje nas gomila dobre zabave, plesa, karaoke nastupa, bogatih nagrada, kreativnih radionica izrade maski i još ponekih iznenađenja.

Kada? Program traje od 10 ujutro do 19 navečer, a podijeljen je na jutarnji i popodnevni dio. Jutarnji će trajati od 10 do 13 sati, a popodnevni od 16 – 19.

Što ćemo raditi? Pjevati, plesati, maskirati se, izrađivati fašničke maske, sudjelovati u nagradnim igrama i osvajati vrijedne nagrade!

Tko će nastupiti? Plesom će nas uveseljavati Plesni punktovi Zagreb, upoznat ćemo Klaunovedoktore Crvene nosove, a radit ćemo i Fašničke maske za prijatelje koji nisu s nama u suradnji s najzagrebačkijim muzejom – Muzejom grada Zagreba.

Čime ćemo se još razveseliti? U Facepainting kutku restorana Old Wild West naši će najmlađi i najmiliji tijekom cijelog trajanja programa moći oslikati lice maštovitim motivima i dobiti svoju maskiranu fotku na dar :)!

Kako još možemo sudjelovati? Klaunovidoktori, poznatiji kao Crveni nosovi, uveseljavaju one kojima treba malo sunca u sivoj bolničkoj svakodnevici – oni posjećuju male bolesnike u čak 13 bolnica te 4 doma za starije i nemoćne i vraćaju osmijehe na tužna i uplašena lica. Sviraju, plešu, izvode trikove, rolaju i skraćuju tmurne bolničke dane mališanima. DONIRAJTE IH iznosom po izboru, osjećajte se dobro čineći dobro (a dobri stričeki i tete organizatori nagradit će vas krafnom za svaku donaciju)!

crveni nosevi-28
crveni nosevi-13

Slavimo život! Poštujmo tradiciju jer ova fašnička je zabavna i ugodna svima, a seže daleko u prošlost, još u deveto stoljeće, u vrijeme Grgura Ninskog. Upravo živimo dane u kojima možemo postati bilo tko i bilo što – biti bolji, smješniji, gori, luckastiji, čudniji ili jednostavno drugačiji nego što smo inače. Maske, kostimi, pjesma, ples, smijeh i dobra zabava samo su dio folklora kojima obilježavamo ovo vrijeme transformacije i novih početaka!

Počnite i vi svoj vikend u stilu – i ne zaboravite doći ove subote u ARENA CENAR na Dane Fašnika! Vidimo se u prvim redovima ;)!

Više informacija na: Arena centar

Fotografije: Martina Kenji

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

CC1
Kavu s mlijekom i mačku, molim vas!
October 15, 2017
IMG_4116
JEDAN DAN U GRAZU
July 03, 2017
IMG_9029
NA KORAK DO MICHELINOVE ZVJEZDICE
June 15, 2017
MMia
SAY CHEESE!
June 08, 2017
Puklavec2
JEDI, MOLI, VOLI… I MALO PIJ!
May 14, 2017
Processed with VSCO with a5 preset
BO BO BOTANIČAR!
April 24, 2017
IMG_20170314_135513
KAKO DA NE
April 22, 2017
IMG_2530
MASAŽE INSPIRIRANE ZAGREBOM
March 22, 2017
sbf_9478_145055
SAMOBORSKI FAŠNIK – Završetak u velikom stilu
March 03, 2017

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.