Lidija By 

SNAGA VOLJE


Iskreno, nikad nisam bila šampion discipline.

Svaki ponedjeljak krenem s dijetom i do srijede već mogu na ispovjed grijeha.

Svake godine učlanjujem se u fitness studio (koji je btw u mojoj zgradi, ulaz do moga ulaza), ali mi vlasnica ne želi naplatiti članarinu jer zna (žena) da ću negdje na polovici… posustati.

Pravi4

Hahaha, izgleda kao priličan mess od života.

Ipak, često me pitaju kako sve uspijevam u životu? Poslovna sam žena (business woman nikako, mrzim tu riječ!), urednica legendarnog tinejdžerskog magazina, blogerica, majka dvojice odraslih sinova, domaćica, uzorna i dobra supruga (suprug isto ne čita moje tekstove). Obožavam čitati, fotkati, pisati i lutati, aktivna sam na društevnim mrežama…

Čudno!!! U nekim aspektima svoga života, jaaaaako sam konzistentna. Ne može proći dan da ne objavim neki post na Instagramu (hi-hi), odnedavno sam se odrekla mesa i zaista ne degustiram životinjice već 6 mjeseci. Ujutro obavezno zdravo doručkujem, nikada ne kasnim na sastanke, dobar sam organizator (tuđih života prije svega;-)! Točno …. ne idem u fitness, ali zato često hodam, šećem… jednom rječju: brijem!

I nešto što apsolutno nikad ne ne zaboravljam je – beauty rutina. Opsesivno čistim lice ujutro i navečer micelarnim vodicama, perem ga fluffy pjenicama, jedanpu tjedno radim piling i stavljam masku, serum obavezno i ujutro i navečer, kremice za dan, kremice za noć, kremice za dio oko očiju…

a1

Da, oko toga sam prilično opsesivna jer, najiskrenije, ne volim bore! Ok, mogu se pomiriti s onim malim, tankim smijalicama, ali svih ostalih se – grozim. Da, da… možete mi pričati o tome kako je to normalno, lijepo, ide s godinama… ma da!

Znate li da su mimičke bore izdajice našeg (ne) zdravog života: vranine noge, bore brinulice, navodnici između obrva i te gornje smijalice. Starenje i gravitacija sljedeći su u nizu optuženika na klupi naše mladosti. Eto, i gravitacija je protiv nas žena, haha…

Kako god bilo, dok mogu (a i dok ne zaradim neku veliku količinu novaca) ne idem pod injekcije, nož, na stol, u frizer za mišiće zbog čega se više nikada neću moći normalno smijati. Aaaaaa…. to ne! Ne želim izgledati poput Nicole Kidman ili Meg Ryan.

Ja sam više za fine kremice. Po mogućnosti one koje rješavaju moje brige i nesanicu.

a5

A LaPrairie Line Interception Power Duo pravi je čudotvorac koji radi non-stop. 24 sata. Bez odmora. Jer ni bore nikad ne posustaju. I dok smo dnevno aktivne, i dok noću spavamo – treba nam jako oružje u borbi protiv njih. Go girl!

Bočica izgleda veličanstveno! Parfemski! Jednostavnim mehanizmom biram dnevnu ili noćnu varijatnu koje zajednički (a opet odvojene) egsistiraju u toj divnoj srebrnoj kreaciji. Dnevna krema djeluje na tri razine i sprečava formiranje linija i bora, a noćna sadrži formulu koja pomaže nadoknaditi opuštanje, stimulira proizvodnju svih –ena i –ona koji izdajnički odlaze: kolagena, elastina i hijalurona – i regeniraju ju.

Koristim je već cc dva tjedna i moram priznati da mi koža dobiva neku lijepu bojicu, izgledam svježije i odmornije! Kao da sam upravo odradila dobar beauty sleep;-)

Ne, naravno da borice nisu nestale! Nikada ni neće jer tako to u životu jest. Zapravo i ne želim da potpuno nestanu. Ali moja zelenkasta koža lagano poprima neku rozkastu bojicu, izgledam svježije i odmornije! Palac gore!!!

Tekst: Lidija Šeatović

Fotografije: Lidija Šeatović i press Everet

Ilustracije: Jelena Jurić

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

MA2016_24_0018 rec
LET’S TALK ABOUT BEAUTY
May 28, 2017
IMG_2530
MASAŽE INSPIRIRANE ZAGREBOM
March 22, 2017
cover
JEDI, MOLI, VOLI… # VOL. 3
January 02, 2017
london1
FRIZURA, KULTURA I JEDNO PUTOVANJE
December 08, 2016
foreo3
NOVI STANOVNIK MOGA GRADA
November 14, 2016
lampa_cover
NEKE SU STVARI ZA CIJELI ŽIVOT
October 08, 2016
salon2_fotor
IT’S SHOWTIME!
September 24, 2016
12993506_986801438062585_2835499825273393869_n
Lucija Lugomer – Model za PET PLUS
June 06, 2016
VOIR_mirror3
Popusti koje ne želimo propustiti
May 18, 2016

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.