My Little Zagreb By 

NOVI STANOVNIK MOGA GRADA


Uz kiše jesenje povratak u sivu stvarnost nije najlakša stvar na svijetu, osobito ako vas je ljeto (poput mene) mazilo i razmazilo, a zubato sunce grijalo i to ne tako davno… Osim sunca koje nas posljednih dana sve ranije pozdravlja i odlazi na počinak, nedostaje nam i boje, o čudo moje…

Dobra vijest je da postoje razni načini na koje možemo probuditi uspavana osjetila. Jedan od provjerenih je uz crni čaj s kapljicom mlijeka priuštiti si nekoliko raznobojnih makarona, nježnih, pufastih i šarenih zalogaja sreće u svim duginim bojama. I ringišpil u glavi lagano se pokrene… ali to nije sve!

foreo13

Svaka prava hedonistica na svojoj beauty polici ove jeseni čuva i jedan makaron koji neće pojesti, ali s kojim će itekako profitirati.

I, da… taj beauty slatkiš baš mi se dobrano uvukao pod kožu!

Riječ je o uređaju LUNA play.

foreo11
foreo9

O čemu se radi?

Dragi ljudi iz švedske tvrtke FOREO, specijalizirane za ljepotu i pametna rješenja poslali su mi na korištenje najmanji inovativni uređaj za čišćenje lica – LUNU play. U potpunosti je u redu da provjerim već hvaljenje performanse tog novog stanovnika našega grada, zar ne?:-) O.k.! Ne mogu reći da sam bila skeptična no iskreno nisam očekivala da ću već nakon nekoliko dana korištenja postati – zaljubljenik u malog čudotvorca.

Nakon čišćenja lica pjenom za lice lagano navlažim uređaj, jednostavno pritisnem tipku (svaki LUNA play uređaj omogućuje čak 100 rutina čišćenja!), malac krene vibrirati i masirati kožu. Dovoljna je minutica da osjetite kako vam se koža lica lagano zateže i pulsira. Osjećaj kao da ste udahnuli neki novi život u nju i uništili sve tvrdokorne mrtve stanice, istinske neprijatelje blistavog tena i čistoće kože, ako mene pitate!

foreo12
foreo8

I da, nakon samo tjedan dana uporabe tog malog čudotvorca moja se kože lica preporodila. Tajna je, kažu iz FOREA, u inovativnoj kombinaciji T-Sonic tehnologije i jedinstvene silikonske četkice. Palac gore za FOREO tim!

Krema koju inače koristim lakše se upija, ten mi je blistaviji i čišći, a najviše me obradovala činjenica da su mi male sitnice borice (ne znam gdje su vaše, ali moje zloće su iznad usnica!) gotovo potpuno nestale.

LUNA play i ja se volimo – postalo mi je vrlo brzo jasno!

Btw, oduševila me je i dimenzija ovog malog diva jer u mojoj kupaonici pretrpanoj raznim ljepotnim proizvodima ne zauzima puno mjesta. A izgleda efektno! No tko želi, može nabaviti i “stariju sestru” većih dimenzija…

foreo3
foreo10

Svi Foreovi LUNA proizvodi odnedavno se nalaze u prodaji i u lancu drogerija DM drogerie markt, a LUNA play dostupna je u sedam boja (Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine and Midnight), pa tko što voli…

Moj mali je opasan, a kako sam noćni tip i darkerica u duši, odabrala sam za sebe Midnight Lunu koja je našla svoje mjesto na mojoj polici i u mom beauty svijetu!

Na dobro se lako naviknut’…;)

fotografije: Lidija Šeatović za MLZ

powered by FOREO

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

MA2016_24_0018 rec
LET’S TALK ABOUT BEAUTY
May 28, 2017
IMG_2530
MASAŽE INSPIRIRANE ZAGREBOM
March 22, 2017
IMG_3582 - Copy
SNAGA VOLJE
February 18, 2017
cover
JEDI, MOLI, VOLI… # VOL. 3
January 02, 2017
london1
FRIZURA, KULTURA I JEDNO PUTOVANJE
December 08, 2016
lampa_cover
NEKE SU STVARI ZA CIJELI ŽIVOT
October 08, 2016
salon2_fotor
IT’S SHOWTIME!
September 24, 2016
12993506_986801438062585_2835499825273393869_n
Lucija Lugomer – Model za PET PLUS
June 06, 2016
VOIR_mirror3
Popusti koje ne želimo propustiti
May 18, 2016

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.