Diana By 

JOGA U DVOJE


Joga nam pomaže da upoznamo sami sebe, da shvatimo vlastitu snagu i nađemo unutrašnji mir, no isto tako povezuje nas s drugima. To možda objašnjava zašto sve više ljudi prakticira partner jogu, bilo da se radi o ljubavnom partneru, najboljoj prijateljici ili članu obitelji.

Vježbanje partner joge uči nas povjerenju, boljoj komunikaciji i prepuštanju. Kroz zajednički dah, pokret te dodir stvara se i dodatna razina intimnosti, što je još jedna dobrobit za bilo koji tip odnosa. Naposljetku, vježbanje partner joge omogućava nam da život sagledamo i iz zabavn(ij)e perspektive: teško je ostati ozbiljan ili ljutiti se dok se pokušavate popeti na partnera kako biste na njemu ili njoj napravili pozu psa koji gleda prema dolje ili padate na pod od smijeha u pokušaju zajedničkog održavanja ravnoteže. Osim toga, partner joga omogućuje da pomaknemo granice tijela kroz viseće položaje i uz dublje protezanje koje imate priliku iskusiti jedino uz partnera.

Ako nikad niste probali partner jogu, to možete učiniti već ove subote u Shanti yoga studiju od 19 do 21 h. Da biste se pridružili nije vam potreban partner – dođite sami ili povedite prijatelja/-icu, člana obitelji ili će poslužiti i kolega sa susjedne prostirke:) Kroz radionicu će vas provesti (i nadamo se zabaviti) certificirani učitelji yoge, Diana i Arnel, a prijaviti se možete na mail shanti.yoga.zagreb@gmail.com

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

studio-apartment-wellnes-relax-12
PRIVATNI WELLNESS
November 27, 2015
11849833_1484730605160405_1900747364_n
STOJ NA GLAVI? MOGUĆE JE!
October 23, 2015

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.