Lidija By 

JEDI, MOLI, VOLI… I MALO PIJ!


Duboko smo zakoračili u proljeće.

Krenulo je toplo, pa vruće… pa je vrijeme odlučilo malo zakomplicirati nam život. A ja sam se već o(t)pustila i riješila se zadnje linije otpora zimi, čarapice i zimsku odjeću preselila kod mame na tavan, izvukla bicikl iz spremišta i čvrsto odlučila jednim udarcem ubiti dvije muhe. Na dva kotača. Postići zavidnu liniju za plažu i lakše fokati tajne kutke grada i drveće u cvatu kako bih ih ponosno pokazala svojim Instaprijateljima. A onda ponovno zahladi, pa stalno sipi neka kišica i puše vjetar, južina se ušulja pa je onako nekako toplo, sparno, mamurno… mant(r)a niski tlak.

Ali ne, ne nedam se ja tako lako. Inspiraciju za bolji život uvijek nađem u prokušanom receptu. Minglanju po proljetnim eventima. Teškom blogerskom životu…hi, hi!

Red ljepote, pa fine papice, pa tanka linija kulture. Sve to zalije se finim vinima, galonima kofeina (zbog južine, of course) i eto nas. Grad je oživio, a i ja s njim.

Simpa i ležerno

Ekipica iz agencije Dialog lijepo je osmislila prezentaciju Niveinog novog proizvoda u simpa-hipsterskom hostelu Swanky Mint. Na terasici, uz bazen, koktele, tropsko voće i mini-modnu reviju dvojca ELFS. Bio je to prvi događajčić ovog tjedna kojeg je (i)pak okrznula kiša pa nisam mogla skočiti u bazen (ne znam je li to bila ideja organizatora, ali moja svakako je), ali sam uživala u finim niveastoplavim koktelima, grickala ukusne voćno-slatke zalogajčiće, uživala u dosjetkama simpatičnog voditelja priredbe koji se nekako nametnuo kao glavna zvijezda. A mogla sam se i njihati u ritmu glazbe DJ Chilla, družiti se s poznatim kolegama blogerima i novinarima te voditi opuštene razgovore koji se i inače vode na nekoj plaži uz more u toploj ljetnoj večeri.

NIVEA SUN event_2_Fotor
NIVEA SUN event_Fotor

I upoznati se s Niveinom inovacijom, proizvodom Nivea Sun, koji objedinjuje dvije (u životu svake žene) bitne stavke: kožu štiti od sunca, a odjeću od mrlja. Pa, divotica! Lakše ću prebroditi ljeto, naučih. Dobit ću lijepu boju, a odjeća će zadržati postojanost…

Dakle, odrađeno profi. A od Dialogovaca i mojih dragih cura iz Nivee nisam drugo ni očekivala. Što ću kad imam neke osobne simpatije prema akterima u priči ♥!

Collage_Fotor

Na visokoj nozi

Mjesto radnje drugog eventa bio je hotel Double Tree by Hilton. Domaćin je bio tvrtka Lux-Factor iz Slovenije, a zvijezda priredbe: nova krema za njegu tetovaža Tattoo Nano Shock. Moglo bi se možda, u slobodnom prijevodu, prevesti kao krema koja će šokirati vašu tetovažu. Što li će reći moje tetovažice, upitah se i uputih na događaj.

Lux_Factor-26
Lux_Factor-24

Tu je onako sve bilo prilično – na visokoj nozi. Hoh, rekli bismo mi u Zagrebu. Dočekala nas je čaša rose pjenušca Frangež, a samo predstavljanje kremice održala je Instagram zvijezda Hana Hadžiavdagić Tabaković, ambasadorica Lux-Factor proizvoda. Bila je prisutna i Hanina mama. Podrška u poslu poznate Influencerice sve je pratila budnim okom iz prvog reda osobno svjedočeći da su Lux-Factor proizvodi vrlo kvalitetni (posebno krema 4D Unti-Wrinkle formula) koju već godinama koristi), a da je kćer i pravi primjer dobre genetike nasljeđene od majke.

Lux_Factor-29
Lux_Factor-20
P_SR9860_KREMA

Nakon Hanine besede o novom FL proizvodu, slijedilo je okupljanje oko stolova s personaliziranim kanapeićima. A meni je bilo zabavno uz stare i nove kolege iz svijeta medija. Posebno sam se obradovala mojoj dragoj prijateljici Zori Bjelousov, urednici portala Femina.hr (koja je nedavno imali divan intervju s mojom malenkošću → klik, klik HERE)!

Mogli smo se (da smo htjeli) fotkati u SelfieBoxu… što mi je malo, kao dio eventa, iskočilo iz cijele priče s visokom nogom, pa sam odlučila ne pokvariti si cijeli hoh doživljaj sebićem. Na odlasku smo dobili lijepu kutiju s proizvodima Lux-Factora i novu kremicu koju ću svakako isprobati na svojim tetovažama, a odlučim li se za još koju, napokon neću morati kupovati Bekutan mast.

Lux_Factor-3
Lux_Factor-25

In Vino Veritas

Posljednje okupljanje ovog tjedna odvijalo se u restoranu Dubravkin put. Organizator je bila agencija Alert , a prezentirala se promjena imena Vinarije P&F Jeruzalem u Puklavec Family Wines. Što je pohvale vrijedan čin jer moram priznati da mi se prva varijanta nije baš nešto sviđala.Pa se jednim udarcem ubilo nekoliko muha. Pardon my french, ne onih vinskih, naravno. Premda je za vrijeme prezentacije cijele priče zaista jedna velika i dosadna muha oblijetala oko glava uzvanika (među kojima su se nalazila renomirana imena naše grastro i vinske scene: Sanja Muzaferija, Davor Butković i Ribafish), ista ipak nije sletjela ni na jednu od spomenutih nego je kasnije ipak netragom nestala.

Puklavec3
Puklavec2

Za to vrijeme obitelj, koja se vinarstvom bavi od 1934., predstavila nam je svoju odluku o promjeni imena, a na radost svih nas vinopija, predstavili su i dvije nove premium linije u asortimanu: seriju Seven numbers (tako da već kupnjom butelje znaš na kojem je položaju dozrijevalo grožđe) i Zlatnu liniju: sivi pinot, traminac, sauvignon i meni osobito drag, rumeni muškat. Nakon prezentacije uživali smo u delicijama šefice kuhinje Dubravkinog puta, koji su u mom slučaju bili “preslabi” u odnosu na slijed vina koji sam “morala” degustirati u (ipak) kratkom roku. Pa sam na kraju, zajapurenih obraza lagano isteturala iz restorana (što je kažu bio cilj:-)), ali My Gooood... usred bijela dana i usred šume, Lanaaaaaa!

Puklavec4
Puklavec1

Uglavnom, lijepo i korektno osmišljeno. Mislim da je malo nedostajalo živih, novih faca iz svijeta marketinga novog doba (food blogera prije svega), ljudi koji bi brzo prenijeli informacije na društvene mreže. No ja sam, kako mi se čini, bila jedna o rijetkih koja sam sumanuto škljocala mobitelom prenoseći vijesti live... a znate kako se kaže, ako niste na fejsu, ne postojite:-)!

Puklavec5

Fotografije: press

Članci koji bi vam se mogli svidjeti

Processed with VSCO with a5 preset
BO BO BOTANIČAR!
April 24, 2017
sbf_9478_145055
SAMOBORSKI FAŠNIK – Završetak u velikom stilu
March 03, 2017
25.02.2017., Zagreb - Humanitarni maskenbal Arena centar pod maskama.
Photo: Borna Filic/PIXSELL
FINALE ZA ČISTU DESETKU
March 01, 2017
sbf_5880_145044
PRINC SAMOBORSKI FAŠNIK I PRINCEZA KRAFNA
February 27, 2017
sbf_0949_103434
BEDAKI NORIJU SVAKI DAN, A PAMETNI SAMO NA FAŠNIK
February 25, 2017
30
FAŠNIK U ARENI UZ ZABAVU I HUMAN(ITARN)OST!
February 24, 2017
28
FAŠNIČKA REPUBLIKA ARENA
February 23, 2017
svecano-otvorenje-klizalista-u-punom-zamahu
KLIZALIŠTE BY ŽUTI MAČAK
December 05, 2016
juicy7
STOPOSTOTNI UŽITAK
November 13, 2016

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.